Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Η Δερματολόγος Σοφία Συμεωνίδου και στο Doctor anytime!


Τώρα, βρείτε την Δερματολόγο Σοφία Συμεωνίδου και στο Doctor anytime.

Λίγα λόγια για την ιατρό:

H Συμεωνίδου Σοφία, δερματολόγος-αφροδιολόγος, έχοντας ειδικευτεί στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα αναλαμβάνει περιστατικά που καλύπτουν όλο το φάσμα της δερματολογίας.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής ιατρικής τα τελευταία δεκαέξι χρόνια αναλαμβάνοντας περιστατικά κακοήθειας του δέρματος και σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνει σπίλους εκ γενετής, εκζέματα και αιμαγγειώματα που αφορούν στην παιδιατρική δερματολογία

Η ειδίκευσή της προσανατολίστηκε στην αισθητική δερματολογία εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, έχοντας μεγάλη εμπειρία στις τεχνικές ενέσημων εμφυτευμάτων, Botox και στις εφαρμογές Laser. Mε αυτόν τον τρόπο η δερματολόγος, Συμεωνίδου Σοφία, εξασφαλίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που είναι ειδικά προσαρμοσμένο στο φύλο, την ηλικία και στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενούς.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δερματολογικού Ιατρείου της Σοφίας Συμεωνίδου, για να ενημερωθείτε για όλες τις σύγχρονες θεραπείες, για ένα όμορφο, νεανικό δέρμα:
www.skinclinic4you.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου