Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Άμεση θεραπεία για την Τριχόπτωση.


Μήπως αυτή την περίοδο παρατηρείτε έντονη τριχόπτωση; 

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που απασχολεί άντρες και γυναίκες, είναι αυτό της τριχόπτωσης. Το πρόβλημα της τριχόπτωσης επηρεάζει άμεσα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία μας. Όλοι μας θέλουμε να έχουμε πλούσια και υγιή μαλλιά. Στο Δερματολογικό Ιατρείο έχουμε εμπειρία στις θεραπείες για την τριχόπτωση και ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να εξασφαλίσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Πως προκαλείται η Τριχόπτωση;

Οι αιτίες που δημιουργούν την Τριχόπτωση είναι πολλές και αφορούν όλες τις ηλικίες. Η κακή διατροφή, το άγχος της καθημερινότητας, οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη και η κληρονομικότητα, είναι μερικές συνθήκες που προκαλούν Τριχόπτωση. Βέβαια, υπάρχουν και παθολογικά αίτια που προκαλούν την Τριχόπτωση.


Πως θεραπεύεται η Τριχόπτωση;

Ανάλογα με το είδος της τριχόπτωσης υπάρχουν εξειδικευμένες θεραπείες, οι οποίες θα πρέπει να συζητηθούν με το Δερματολόγο.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ληφθούν υπόψη οι προσωπικές ιδιαιτερότητες του ασθενούς. Στο Δερματολογικό Ιατρείο χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες θεραπείες για την εξάλειψη της Τριχόπτωσης.

Περισσότερα για την θεραπεία της τριχόπτωσης στην ιστοσελίδα του Δερματολογικού Ιατρείου: www.skinclinic4you.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου