Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τέλειο μαύρισμα χωρίς τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου!


Μήπως το δέρμα σας είναι πολύ λευκό και θα θέλατε να είναι άμεσα πιο σοκολατένιο; Ή μήπως δεν προλαβαίνετε να πάτε στην παραλία και θέλετε να μαυρίσετε άμεσα;
Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς να υποστείτε τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου είναι οι κρέμες αυτομαυρίσματος ή αλλιώς self tan.

Χρήσιμα tips για άψογη εφαρμογή του self tan:

  • Χρησιμοποιείστε ένα προϊόν απολέπισης, το οποίο θα σας βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο όπου το δέρμα σας είναι πιο παχύ (π.χ. αγκώνες, τα γόνατα και τους αστραγάλους).
  • Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται σε εντελώς στεγνό και καθαρό δέρμα για να μην δημιουργηθούν μπαλώματα και αλλοιωθεί το αποτέλεσμα.
  • Αρχίστε την εφαρμογή από τις γάμπες και προχωρήστε ανοδικά προς την κοιλιά, το στήθος, τα χέρια, αφήνοντας τελευταία την πλάτη. Χρησιμοποιήστε κάθε φορά μικρή ποσότητα και απλώστε με κυκλικές κινήσεις.
  • Για να αποφύγετε το πορτοκαλί χρώμα στις παλάμες σας, πλύντε καλά τα χέρια σας με σαπούνι, αφού τελειώσετε με την εφαρμογή του αυτομαυριστικού σε κάθε τμήμα του σώματός σας.
  • Αφήστε για το τέλος τους αγκώνες, τα γόνατα και το πάνω μέρος των πελμάτων, βάζοντας τη λιγότερη δυνατή ποσότητα στους καρπούς και τους αστραγάλους σας.
  • Περιμένετε τουλάχιστον 10 λεπτά πριν ντυθείτε. Για τις επόμενες τρεις ώρες φορέστε φαρδιά ρούχα και προσπαθήστε να αποφύγετε την εφίδρωση.

** Και μην ξεχνάτε να προστατεύσετε το δέρμα σας με αντηλιακό!!!

Για περισσότερες συμβουλές ομορφιάς επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου:skinclinic4you.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου