Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Απαλλαχτείτε για πάντα από την κυτταρίτιδα


Η κυτταρίτιδα είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα για όλες μας και επηρεάζει στην διάθεση και την ψυχολογία μας. Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και να αποκτήσουμε όμορφο και σφριγηλό δέρμα.

Πως αντιμετωπίζεται η κυτταρίτιδα;

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας χρησιμοποιούνται διάφορες μη επεμβατικές τεχνικές, οι οποίες συχνά εφαρμόζονται σε συνδυασμό (αυτό φυσικά εξαρτάται από τη βαρύτητα της "κυτταρίτιδας").  

Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως συνιστάται η σωστή πρόσληψη νερού, η διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και λίγα κορεσμένα λιπαρά και η ήπια σωματική άσκηση για ενίσχυση του αποτελέσματος.

Οι μη επεμβατικοί μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι:


Η τεχνική της μεσοθεραπείας μπορεί εκτός από την αντιγήρανση να χρησιμοποιηθεί και για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας . Υπάρχουν ειδικά μεσοθεραπευτικά υλικά που βοηθούν στη διάσπαση του λίπους, τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την παροχέτευση της λέμφου.

2) Cavitation
Πρόκειται για μια συσκευή εστιακών υπερήχων, η οποία εφαρμόζεται στην υπό θεραπεία περιοχή. Οι υπέρηχοι οδηγούν στην ρευστοποίηση του λίπους των λιποκυττάρων και στην καταστροφή της κυτταρικής τους μεμβράνης, το οποίο απομακρύνεται με τη λεμφική και φλεβική οδό στη κυκλοφορία και αποβάλλεται τελικά από τον οργανισμό με τα ούρα. Η ίδια μέθοδος χρησιμοποιείται επίσης (εκτός της κυτταρίτιδας) με επιτυχία για την μείωση του τοπικού πάχους (π.χ. ψωμάκια στους μηρούς, γύρω από τη μέση, στα μπράτσα). Το Cavitation χρησιμοποιείται συνδυαστικά συνήθως με την τεχνολογία RF, η οποία φαίνεται ότι βοηθάει στη μείωση της κυτταρίτιδας αλλά και στη σύσφιξη του δέρματος.

3) Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ είναι επικουρική μέθοδος και συνδυάζεται με το Cavitation και τα RF συνήθως στην ίδια συνεδρία. Πρόκειται για μηχανήματα που πραγματοποιούν ισχυρό λεμφικό μασάζ αυξάνοντας την μικροκυκλοφορία και άρα την οξυγόνωση των ιστών και απομακρύνοντας με την λέμφο τις τοξικές ουσίες και το λίπος που έχει αποδομηθεί με το Cavitation. Έτσι βελτιώνεται ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα στη θεραπεία της κυτταρίτιδας.

Για καλύτερο και πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα, συνδυάστε ισορροπημένη διατροφή, ελαφριά άσκηση (πχ περπάτημα), τακτικά peeling και πολύ νερό!

Περισσότερες πληροφορίες  για τις πιο σύγχρονες θεραπείες σώματος, δείτε την ιστοσελίδα μας: www.skinclinic4you.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου