Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Περιποίηση Προσώπου


Η καθημερινή περιποίηση του προσώπου μας είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία για την διατήρηση της νεανικής όψης στο δέρμα μας.

Το άγχος, τα καυσαέρια και οι ρύποι, το μακιγιάζ, είναι μερικοί από τους λόγους που με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα μας φαίνεται κουρασμένο και "γηρασμένο".


Δείτε μερικές συμβουλές για την καθημερινή σας περιποίηση:

  • Για τον καθαρισμό του προσώπου σας, χρησιμοποιήστε ένα απαλό σαπούνι, που δεν περιέχει αλκοόλ.
  • Ο σωστός τρόπος για να καθαρίσετε το δέρμα σας είναι να βρέξετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και με τα δάχτυλά να εφαρμόσετε το καθαριστικό κάνοντας κυκλικές κινήσεις. 
  • Μην τρίβετε το δέρμα σας γιατί έτσι ερεθίζεται και μπορεί να δημιουργηθούν κοκκινίλες.
  • Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και στεγνώστε "ταμποναριστά" με μια μαλακή πετσέτα.
  • Η ενυδάτωση είναι το πιο σημαντικό σημείο: απλώστε μια ενυδατική κρέμα, κατάλληλη για τον τύπο του δέρματος σας, σε όλο το πρόσωπο, τα μάτια και μην ξεχνάτε τον λαιμό.
  • Πλένετε το πρόσωπο δύο φορές την ημέρα. Σημαντικό είναι να πλένετε το δέρμα σας και μετά από εφίδρωση. Ο ιδρώτας, ερεθίζει το δέρμα. Πλύνετε το δέρμα σας το συντομότερο δυνατόν μετά από εφίδρωση.
Επισκεφθείτε τον δερματολόγο σας για να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές για την περιποίηση του προσώπου σας, αλλά και θα σας προτείνει τα κατάλληλα για το δέρμα σας προϊόντα.

Επίσης ένας εξειδικευμένος δερματολόγος, μπορεί να σας προτείνει και να εφαρμόσει τις πιο σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης.

Περισσότερα για την πρόληψη και μείωση ρυτίδων αλλά και για θεραπείες αντιγήρανσης:
skinclinic4you.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου