Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η τριχόπτωση στις νέες μητέρες



Πολλές νέες μητέρες θα παρατηρήσετε μεγάλη απώλεια μαλλιών, λίγους μήνες μετά τον τοκετό. Η υπερβολική αυτή αποβολή προκαλείται από την πτώση των επιπέδων των οιστρογόνων και είναι προσωρινή. Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν την επανέκφυση των μαλλιά τους, τους επόμενους μήνες.


Εάν η υπερβολική απόπτωση των μαλλιών σας ενοχλεί, παρακάτω σας δίνουμε κάποιες συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν τα μαλλιά σας να ανακτήσουν την κανονική τους πληρότητα :
  • Χρησιμοποιήστε σαμπουάν και conditioner που προσθέτουν όγκο. Αυτά τα σαμπουάν περιέχουν συστατικά όπως πρωτεΐνη, η οποία θρέφει τα μαλλιά.
  • Αποφύγετε τα σαμπουάν με την ένδειξη "μαλακτικού σαμπουάν." Καθώς τα προϊόντα αυτά θα βαρύνουν τα μαλλιά σας και θα τα κάνουν θαμπά.
  • Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν σχεδιασμένο για λεπτά μαλλιά, το οποίο δεν θα βαραίνει τα μαλλιά σας.
  • Χρησιμοποιήστε conditioner στις άκρες των μαλλιών σας. Η εφαρμογή conditioner σε όλο το τριχωτό της κεφαλής τείνει να βαραίνει το μαλλί.
  • Αποφύγετε τα πολύ βαριά conditioner.
  • Δοκιμάστε ένα νέο κούρεμα. Μερικά κουρέματα δίνουν στα μαλλιά περισσότερο όγκο . 

Αν τα μαλλιά σας δεν ανακτήσουν την πληρότητα τους μετά από ένα χρόνο, ζητήστε τη συμβουλή του δερματολόγου σας καθώς τα αίτια που πέφτουν τα μαλλιά σας μπορεί να είναι άλλα.
Οι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά για πολλούς λόγους, και για μια αποτελεσματική θεραπεία τριχόπτωσης, είναι απαραίτητη η σωστή διάγνωση.


Περισσότερα για θεραπείες τριχόπτωσης εδώ: skinclinic4you.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου