Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Μεσοθεραπεία

Πριν & ΜετάΠρόκειται για μια ιατρική τεχνική κατά την οποία εγχύονται ουσίες στο δέρμα σε πολύ μικρές ποσότητες. Οι ουσίες αυτές είναι συνήθως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, τα οποία βοηθούν στην βαθύτερη ενυδάτωση, την αντιοξείδωση και σύσφιξη του δέρματος, καθιστώντας την μεσοθεραπεία μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης. Επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας και της τριχόπτωσης.Πώς εφαρμόζεται; 

Χρησιμοποιούμε πολύ λεπτές βελόνες για να διοχετεύσουμε στην επιφάνεια της επιδερμίδας τις ουσίες που έχει ανάγκη. Συχνά πριν την εφαρμογή της μεσοθεραπείας , χρησιμοποιούμε dermaroller, μια μικρή συσκευή , η οποία δημιουργεί μικρές οπές στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αυξάνοντας τη διαπερατότητα των ουσιών. Οι μικροτραυματισμοί που δημιουργούνται από τη βελόνα και το dermaroller διεγείρουν τους μηχανισμούς επούλωσης του δέρματος συμβάλλοντας στην ανανέωση του.

Σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται; 

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί:
Στο πρόσωπο.
Στο λαιμό.
Στο Decolte.
Στα χέρια.

Πώς είναι το δέρμα μετά τη θεραπεία; 

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας μικρά σημαδάκια (κοκκινίλες/εκχυμώσεις) μπορεί να είναι εμφανείς για 2-3 ημέρες με εξαίρεση τις περιοχές του λαιμού και των χεριών που μπορεί να κρατήσουν για περίπου μια εβδομάδα.Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και γίνεται ακόμα εμφανέστερο τρείς μέρες μετά.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; 

Προκειμένου να πετύχουμε καλά αποτελέσματα που διαρκούν, συνιστούμε αρχικά 3-4 συνεδρίες σε μεσοδιάστημα 2-3 εβδομάδων η μια από την άλλη. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι αθροιστικά,καθώς το δέρμα παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη σταδιακά(μέσα στο χρόνο). Συντήρηση του αποτελέσματος συνιστάται με την εφαρμογή μιας επαναληπτικής συνεδρίας κάθε 2-4 μήνες.

Είναι επώδυνη η θεραπεία; 

Υπάρχει μια μικρή ενόχληση,η οποία μηδενίζεται με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας.

πηγή: skinclinic4you.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου